Persoonlijke-ondersteuning-voor-particuliere-administratie-Koudekerk-aan-den-Rijn-e.o.

Particulier

Het zelfstandig invullen van de belastingaangifte is voor de particulier vaak te ingewikkeld. Er kunnen gemakkelijk (kostbare) fouten doorsluipen, maar het tegenovergestelde kan ook het geval zijn. Het gebeurt namelijk ook geregeld dat particulieren recht hebben op een hoger bedrag aan te ontvangen teruggave dan ze zelf hebben berekend. Het juist invullen van de belastingaangifte kan een behoorlijke opgave zijn waar veel tijd en energie in gaat zitten. Heeft u eenmaal ervaren hoe gemakkelijk het is om dit uit te besteden, dan wilt u niet anders meer.

Wat kunnen wij voor u regelen:

  • Aangifte inkomstenbelasting
  • Aanvraag en wijziging van de voorlopige aanslag / teruggaaf
  • Het aanvragen en wijzigen van toeslagen
  • Uitstel van uw aangifte
  • Opstellen van eventuele bezwaarschriften

U hoeft niet eens naar ons toe te komen, wij komen namelijk graag bij u langs. Daarnaast is het wel zo fijn om op uw eigen vertrouwde plek persoonlijk te worden geholpen. De in te vullen aangifte(s) vullen we ook gewoon thuis bij u in middels ons eigen computersysteem. Alles gebeurt in goed overleg en dat is wel zo prettig. Het is tevens mogelijk om een afspraak te maken in een van onze spreekkamers in Leiden of Leiderdorp (ook avonduren en zaterdag). Ten slotte kunt u de gevraagde stukken eveneens bij ons afgeven, waarna deze op een later moment door ons worden verwerkt. Vanaf 2016 is het overigens mogelijk om alle gevraagde stukken digitaal naar ons toe te sturen via ons geautomatiseerde systeem. Informeer hiervoor bij ons naar de mogelijkheden.

IS UW ADMINISTRATIE GOED GEREGELD?

Toelagen die wij voor u kunnen aanvragen

  • Zorgtoeslag
  • Huurtoeslag
  • Kindgebonden budget
  • Kinderopvangtoeslag

Prijzen

Voor een scherpe offerte kunt u contact opnemen via info@dooladministraties.nl of één van de andere contactmogelijkheden op de contactpagina.

EEN VRIJBLIJVEND GESPREK?

Ontvang 10% korting op uw factuur

Kies ervoor om de stukken die nodig zijn voor de digitale aangifte middels ons geautomatiseerde systeem ons te doen toekomen. Dat is niet alleen erg handig, maar ook nog eens een voordelige keuze. Maak gebruik van deze mogelijkheid en profiteer van een aangename korting.

Direct een afspraak maken?

Benieuwd naar onze tarieven?

De tarieven die wij hanteren voor het verzorgen van uw financiële administratie en overige werkzaamheden zijn zowel voor de ondernemer als particulier interessant. Onze tarieven zijn gebaseerd op uw eisen en wensen, waarbij u kunt kiezen uit een tweetal tariefstructuren. Wij adviseren u hier graag over.

Naar onze tarieven

“Dool Administraties verricht haar werk uitstekend, komt afspraken altijd na en werkt zeer secuur.”
A.J. VAN OMMEREN • REEUWIJK