administratiekantoor-zoeterwoudeDool Administraties: boekhouder en administratieve ondersteuning voor zakelijk en particulier in Zoeterwoude

Op zoek naar een ervaren en efficiënte boekhouder of hulp bij uw administratie in Zoeterwoude voor uw onderneming of privé-boekhouding? Dool Administraties staat u bij, efficiënt en effectief. Al vele jaren helpen onze boekhouders zelfstandigen, grote bedrijven en burgers met allerlei administratieve zaken. Belastingaangifte doen bijvoorbeeld – voor velen geen pretje of gemakkelijke klus. En zeker geen onderdeel waar u een fout bij wilt maken – die angst zit er bij veel mensen in. Deze zorg nemen we geheel of gedeeltelijk van u over. Eventueel slechts met enkele snelle tips en adviezen. Zo weet u zeker dat dit tijdig en juist gebeurt. Tevens kan ons administratiekantoor u vertellen op welke toeslagen en regelingen u recht heeft, al dan niet lokaal in Zoeterwoude. Logischerwijs kunt u zo direct geld besparen of zelfs financiële voordelen opleveren. Onze diensten beslaan alles dat met administratie te maken heeft, van bezwaarschriften tot balansen en loonadministratie. 

Dool Administraties staat klaar voor elk bedrijf in Zoeterwoude en omgeving

Of u nu net begint als ondernemer in Zoeterwoude, of al jaren een groot bedrijf runt: Dool Administraties staat voor u klaar. We kunnen u helpen met een adviesgesprek om u op weg te helpen en gerust te stellen, of een (groot) deel van de boekhouding overnemen. Geen klus is ons te complex. Daarnaast kunt u rekenen op onze flexibiliteit. Zo kan onze medewerker op elke locatie in Zoeterwoude met uw boekhouding meekijken en in één oogopslag bepalen waar u de hulp van ons administratiekantoor het beste bij kunt gebruiken. Of dit nu op uw zaak is, bij u thuis of op de route hiertussen.

Spreek met ons af na kantoortijd en op zaterdag 

U kunt thuis of op kantoor met ons afspreken in de regio van Zoeterwoude, maar ook buiten de gebruikelijke kantoortijden. In de avond of op zaterdag afspreken is voor ons geen enkel probleem. We kunnen tevens onze diensten geheel digitaal invullen. Wat u het beste uitkomt. 

Wilt u voordat u met ons administratiekantoor in ze gaat nog even sparren, of direct een afspraak met onze boekhoudkantoor maken in Zoeterwoude? Mail ons op info@dooladministraties.nl of stuur een bericht via de contactpagina.   

Zakelijke boekhouding: zo kunnen wij helpen  

 • Efficiënt inrichten van uw administratie
 • Adviesgesprek voor ondernemers die zelfstandig administratie willen doen
 • Loonadministratie inrichten 
 • Zakelijke belastingaangifte: loonheffing, omzet- en inkomstenbelasting
 • Crediteuren- en debiteurenadministratie
 • Jaarrekening opmaken
 • Kosten- en batenanalyse
 • … waar we u maar mee kunnen ontlasten!

Boekhoudkundige hulp nodig als particulier?

 • Particuliere belastingaangifte
 • Persoonlijk administratie-advies
 • Voorlopige aanslag en/of teruggaaf
 • Uitstel van aangifte aanvragen
 • Bezwaarschriften 
 • Zorgtoeslag en huurtoeslag
 • Kindgebonden budget
 • Kinderopvangtoeslag

UW ADMINISTRATIE OPZETTEN EN VERZORGEN?

Dool Administraties neemt ondernemers en particulieren alle administratieve zaken uit handen. U profiteert standaard van onze scherpe tarieven.

Wilt u bespreken wat we voor u kunnen betekenen?

BOEKHOUDER IN ZOETERWOUDE: ZAKELIJK EN PARTICULIER

Zaak in Zoeterwoude? Administratiekantoor Dool helpt met de boekhouding

Van ZZP’er tot grote bedrijven, de medewerkers van Dool Administraties weten hoe we u het beste kunnen helpen. Ons administratiekantoor put uit jarenlange ervaring met de boekhouding van allerlei bedrijven in en om Zoeterwoude. 

Hoe groot de klus ook lijkt, ons administratiekantoor kan u gegarandeerd helpen uw boekhouding te perfectioneren. Dat bespaart u de nodige stress en tijd, waardoor ondernemen een stuk plezieriger wordt. We helpen u op efficiënte en overzichtelijke wijze met alle mogelijke facetten van uw administratie. Van fiscale aangiftes tot salarisadministratie en jaarrekeningen. Ook zijn onze boekhouders bekend met de lokale wet- en regelgeving in Zoeterwoude, die op uw bedrijfsvoering van toepassing kan zijn. 

Maatwerk in boekhouding: geen klus te complex

Zoals u kunt lezen kunnen we u als ondernemer op vele manieren helpen uw financiën op orde te krijgen. Voor sommige van onze klanten betekent dit dat we een fors deel van de boekhouding overnemen. Anderen zijn meer gebaat bij enkele praktische adviezen of een laatste blik op een bezwaarschrift of aangifte. Zoals u leest, vinden we maatwerk belangrijk. 

We brengen graag met u in kaart wat uw bedrijf nodig heeft op het gebied van uw administratie. Of u nu een grote of bescheiden onderneming heeft in Zoeterwoude, ons kantoor staat voor u klaar. Waar u wilt. Onze medewerker kan naar uw werkplek komen, of op huisbezoek. Tevens kunnen we terecht in één van de werkruimten die wij in de regio tot onze beschikking hebben. 

Nog vragen over hoe wij uw zaak kunnen helpen met de administratie? Kom via deze link in contact

En natuurlijk kunt u meteen met een van onze boekhouders afspreken in Zoeterwoude of daarbuiten. Plan hieronder een afspraak in voor een moment waarop het u past. 

Direct een afspraak maken

Boekhouder voor u als particulier in Zoeterwoude? 

Een belangrijk deel van ons klantenbestand bestaat uit particulieren. De belastingaangifte is bijvoorbeeld voor bijna iedereen een te ingewikkelde of tijdrovende klus, die stress oplevert. Daarom helpen we ook u persoonlijk graag met uw particuliere administratie. We begrijpen bijvoorbeeld dat u niet thuis bent in het opstellen van een effectief bezwaarschrift. Ook het aanvragen van toeslagen en andere regelingen en kortingen is voor velen een lastige puzzel. Voor onze boekhouders is dit echter al jarenlang dagelijkse kost. U kunt dus op ons bouwen. 

Boekhouding aan huis in Zoeterwoude

Particulieren in Zoeterwoude kunnen op dezelfde toewijding en flexibele dienstverlening rekenen als ondernemers. Ons ervaren administratiekantoor kan u op elke manier helpen hulp bij het op orde krijgen van uw boekhouding. En natuurlijk komt onze medewerker graag naar u toe op uw thuisadres in Zoeterwoude. Zo kunnen we snel en efficiënt ter plaatse uw administratie regelen op uw eigen pc of laptop. Of onze hulp nu bestaat uit enkele slimme tips, of het doen van gehele aangiftes en aanvragen. Tevens kunnen we voor u in kaart brengen of u op de een of andere manier geld misloopt. Doordat u nog geen gebruik maakt van een bepaalde regeling bijvoorbeeld. Of doordat u geen idee heeft hoe u een bezwaarschrift op de juiste manier opstelt. 

Onze flexibele dienstverlening

Ook wat betreft werktijden zijn we flexibel. We kunnen u namelijk bezoeken na uw werkdag, zelfs op zaterdag. Ook kunnen we u 17:00 uur van dienst zijn. Of u nu bij u thuis, op uw werk in Zoeterwoude, of elders in de omgeving met ons administratiekantoor wil afspreken. Ook elkaar buiten Zoeterwoude treffen is geen probleem voor ons administratiekantoor. We kunnen u zelfs helpen zónder fysiek contact, aangezien onze systemen zo zijn ingericht dat alles online verloopt. Benieuwd of dit voor u een mogelijkheid is? Of nog meer vragen over onze mogelijkheden? Meer weten onze aanpak en de kosten? U kunt hier met ons in contact komen! 

Een afspraak maken met een boekhouders van ons administratiekantoor in Zoeterwoude en omstreken kan ook. Wat u maar het beste past.

Direct contact of vraag nu een vrijblijvende offerte aan