Zakelijke boekhouding & administratiekantoor voor particulier in en om Zoetermeer

Op zoek naar een administratiekantoor in Zoetermeer dat u kan helpen bij de zakelijke en/of persoonlijke boekhouding? De medewerkers van Dool Administraties regelen het. Of het nu gaat om belastingaangifte, boekhoudingadvies, toeslagen of bezwaarschriften, ons kantoor heeft alle ervaring en kennis in huis om efficiënt uw administratieve taken en verplichtingen te verzorgen. Het doen van belastingaangifte is bijvoorbeeld een vak apart, waar ontzettend veel ondernemers en particulieren mee worstelen. U bent zeker niet de enige met de vrees om hier een fout bij te maken – deze worden immers flink afgestraft. 

Wat uw financiële administratie betreft is hebben van inzicht en overzicht cruciaal voor gezonde financiën en succesvolle bedrijfsvoering. 

Goed om te weten is dat onze boekhouder desgewenst naar elk adres in Zoetermeer en de regio kan komen. We begrijpen namelijk dat veel mensen thuiswerken of aan een locatie gebonden zijn. Als geen ander snappen we dat tijd geld is, en we komen graag bij u langs.

Ook maken we gebruik van spreekkamers in de gehele regio, waardoor we wat locatie betreft extra flexibel zijn. Dus u nu in Zoetermeer woont of werkt of daarbuiten, ons administratiekantoor kan u van dienst zijn. Zo kunnen we gemakkelijk vanaf uw eigen computer een belastingaangifte verzorgen bijvoorbeeld. Of ter plaatse met uw administratie meekijken om samen te achterhalen waar we u het beste bij kunnen bijstaan. 

Naast dat we niet aan een vaste locatie in Zoetermeer gebonden zijn, kunt u ook buiten reguliere kantoortijden afspreken met een medewerker van ons administratiekantoor. In de avonduren of op zaterdag bijvoorbeeld. We kunnen u zelfs geheel digitaal bijstaan, dankzij onze software.

Heeft u vragen over onze diensten, kosten en mogelijkheden? Stel ze gerust via de knop hieronder, of mail ons op info@dooladministraties.nl.   

Zakelijke klanten helpen we met:  

 • Inrichten van de administratie
 • Financiële administratie
 • Tips voor ZZP’ers die zelf de boekhouding willen doen
 • Zakelijke belastingaangifte: loonheffing, omzetbelasting en inkomstenbelasting
 • Crediteuren- en debiteurenadministratie
 • Loonadministratie
 • Jaarrekening
 • Invoer van mutaties
 • Periodieke kosten- en batenanalyses
 • … wat u wil!

Particulieren kunnen we helpen met:

 • Kinderopvangtoeslag
 • Particuliere belastingaangifte
 • Aanvraag en wijziging van voorlopige aanslag / teruggaaf
 • Aanvraag uitstel belastingaangifte
 • Opstellen van bezwaarschriften
 • Zorgtoeslag
 • Huurtoeslag
 • Kindgebonden budget
 • Administratieadvies

UW ADMINISTRATIE OPZETTEN EN VERZORGEN?

Dool Administraties neemt ondernemers en particulieren alle administratieve zaken uit handen. U profiteert standaard van onze scherpe tarieven.

Wilt u bespreken wat we voor u kunnen betekenen?

BOEKHOUDER IN ZOETERMEER VOOR ZAKELIJK EN PARTICULIER

ZZP’er, MKB of groot kantoor in Zoetermeer? Wij helpen met de administratie en boekhouding!   

Of u nu in Zoetermeer en omgeving actief bent als zelfstandige zonder personeel bent, of een groot bedrijf bestiert: ons administratiekantoor kan helpen met de zakelijke boekhouding van uw onderneming. Ons doel: uw administratie piekfijn op orde, met dienstverlening op maat. Zodat u tijd en focus overhoudt voor het ondernemen. Zo doen we beiden waar we het beste in zijn. Dool Administraties helpt al jaren zakelijke klanten met de boekhouding. We weten dan ook precies hoe wij efficiënt u kunnen helpen met administratie, belastingaangifte, jaarcijfers en waar u onze hulp ook maar bij kunt gebruiken. Ook zijn onze boekhouders op de hoogte van de meest recentelijke relevante ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, al dan niet lokaal in Zoetermeer. 

Wij kunnen een groot deel van de boekhouding uit handen nemen, of u bijstaan bij bepaalde onderdelen. Of wellicht wilt u liefst de boekhouding zelf doen, maar kunt u wel wat tips of een controle door een expert gebruiken. Een laatste check voordat u de belastingaangifte verstuurt bijvoorbeeld, is een wens van veel ondernemers. Ook hier kunnen we u in bijstaan! 

Centraal in onze aanpak staat maatwerk en maximale dienstbaarheid. Of u nu een kleine of grote speler bent in Zoetermeer: voor ons administratiekantoor zijn u en uw boekhouding belangrijk. Daarom komt onze boekhouder desgewenst gewoon naar uw kantoor of een adres naar keuze in Zoetermeer of omgeving. En anders bent u welkom in één van de ruimten die wij flexibel gebruiken in de regio. 

Heeft u vragen over hoe wij u persoonlijk kunnen helpen met uw administratie? Kom gerust met ons in contact

Gelijk een afspraak maken met één van onze boekhouders kan ook, in Zoetermeer of elders in de omgeving. 

Direct een afspraak maken?

Particulier in Zoetermeer en ons kantoor nodig voor het op orde brengen van uw administratie? Onze medewerkers en boekhouders staan ook voor u klaar!     

Ons klantenbestand bestaat niet alleen uit ondernemers. Ook particulieren die in Zoetermeer en omstreken wonen of werken kunnen bij ons administratiekantoor terecht voor alle mogelijke hulp bij financiën en boekhouding. 

Voor veel particulieren zijn belastingzaken, het aanvragen van toeslagen en het indienen van bezwaarschriften (te) ingewikkeld. Dit zelf oppakken leidt naast de nodige frustratie geregeld tot fouten of juist gemiste kansen. In beide gevallen kost het u onnodig veel geld, energie en tijd. Het uitbesteden van administratie geeft in één klap overzicht en de geruststelling dat het goed is gegaan. Onze boekhouders weten precies hoe ze ervoor kunnen zorgen dat u de toeslagen krijgt waar u recht op heeft, al dan niet door een bezwaarschrift aan te pakken.

We werken flexibeler dan een doorsnee administratiekantoor. Zo zijn we u na 17:00 uur en op zaterdag graag van dienst. Daarnaast zijn we niet gebonden aan een locatie. Onze boekhouder kan u bijvoorbeeld thuis in Zoetermeer opzoeken of naar uw werk komen. Maar u kunt ook op één van onze werkruimten of op een ander adres afspreken. Zelfs buiten Zoetermeer is mogelijk. Of laat onze dienstverlening geheel online plaatsvinden; hier hebben we namelijk onze digitale infrastructuur op ingericht. In dat geval krijgt u ook nog eens 10% korting op onze service. Stuur ons een bericht om te informeren naar de online mogelijkheden.