Administratiekantoor voor particulier en zakelijk in Leiderdorp en de regio

Heeft u een administratiekantoor in Leiderdorp nodig om u bij te staan bij uw zakelijke of particuliere boekhouding? De ervaren en toegewijde medewerkers van Dool Administraties zijn u van dienst. We helpen al vele jaren zowel zelfstandigen als bedrijven en burgers met het doen van hun belastingaangifte. Ook kunnen we u voorzien van slim boekhoudingadvies, zodat u efficiënter zelfstandig uw boekhouding kunt doen. En natuurlijk kunt u onze hulp inschakelen voor het aanvragen van toeslagen of bezwaarschriften. Voor ondernemers kunnen we zelfs een deel van uw administratie overnemen, zoals mutaties doorvoeren, loonadministratie of de jaarbalans opmaken. Geen administratieve klus is ons vreemd. Ook is ons administratiekantoor bekend met de regio Leiderdorp, waardoor we bijvoorbeeld weten of u recht heeft op bepaalde lokale regelingen. 

leiderdorp administratiekantoor

Nooit meer zorgen om uw belastingaangifte dankzij Dool Administraties

Zeker de belastingaangifte is een klus die zowel particulieren als ondernemers de nodige zorgen oplevert. Vrijwel iedereen kent de angst om fouten te maken of om geld mis te lopen. Een stresserende, tijdrovende en frustrerende klus die elk jaar of elk kwartaal terugkeert. Fouten kunnen door de Belastingdienst flink worden afgestraft, zoals we ondertussen allemaal wel weten. Laat ons boekhoudkantoor die angst wegnemen. 

Iedereen heeft de behoefte aan overzicht op de financiën en administratie. Of u nu een drukke ondernemer bent, of als particulier te maken hebt met boekhouding. Voor een bedrijf is een kloppende administratie cruciaal voor een gezonde financieel plaatje en effectieve bedrijfsvoering. Zeker weten dat de boekhouding klopt, is voor eenieder een opluchting. 

Flexibele boekhouders: tref ons administratiekantoor buiten kantoortijden, online en buiten Leiderdorp

De medewerker van Dool Administraties kan naar elk adres in Leiderdorp en de regio komen om u te helpen. Zo hoeft u voor ons niet eens de deur uit of om te rijden voor een afspraak. We kunnen u eveneens geheel online helpen dankzij onze handige software. Tijd is geld, ook voor u. Dus komen we graag langs bij uw werk, woning of favoriete restaurantje op uw route.

Desgewenst kunt u ook ons treffen in één van de spreekkamers van ons administratiekantoor in de regio van Leiderdorp. Zo kunnen we gemakkelijk vanaf uw eigen computer een belastingaangifte verzorgen bijvoorbeeld. Of ter plaatse met uw administratie meekijken om samen te achterhalen waar we u het beste bij kunnen bijstaan. 

Naast dat we niet aan een vaste locatie in Leiderdorp gebonden zijn, kunt u ook buiten reguliere kantoortijden afspreken met een medewerker van ons administratiekantoor. In de avonduren of op zaterdag bijvoorbeeld. We kunnen u zelfs geheel digitaal bijstaan, dankzij onze daarop ingerichte software.

Wilt u nog met onze medewerkers sparren over hoe we u kunnen helpen, en wat de kosten zijn? Via de knop hieronder komt u op onze contactpagina terecht. Mailen kan ook, op info@dooladministraties.nl. Of bel ons op +31 71 887 0024.   

Zakelijke hulp nodig? Dool Administraties helpt met:

 • Financiële zakelijke administratie
 • Opzetten van een efficiënte en overzichtelijke administratie
 • Administratie-advies voor ZZP’ers om zelfstandig de boekhouding te doen
 • Zakelijke belastingaangifte: omzet, loonheffing en inkomsten
 • Crediteuren- en debiteurenadministratie
 • Salarisadministratie
 • Jaarrekeningen
 • Kosten-batenanalyses
 • … Alles dat nodig is om u te ontzorgen!

Particulieren staan we bij met:

 • Particuliere belastingaangifte: aangiftes, wijzigingen, teruggaven en uitstel
 • Kinderopvangtoeslag en kindgebonden budget aanvragen
 • Bezwaarschriften opstellen
 • Toeslagen: zorgtoeslag, huurtoeslag
 • Administratie- en financieel advies

UW ADMINISTRATIE OPZETTEN EN VERZORGEN?

Dool Administraties neemt ondernemers en particulieren alle administratieve zaken uit handen. U profiteert standaard van onze scherpe tarieven.

Wilt u bespreken wat we voor u kunnen betekenen?

ADMINISTRATIEKANTOOR EN BOEKHOUDER IN LEIDERDORP: DOOL ADMINISTRATIES HELPT ZAKELIJK EN PARTICULIER

Bent u actief als ondernemer in Leiderdorp en de omgeving, en wilt u ter plaatse geholpen worden met uw boekhouding? Ons administratiekantoor heeft jarenlange ervaring met bedrijven in de regio Leiderdorp. We helpen u dan ook graag om uw financiën op orde te krijgen. Of u nu startende ondernemer bent, parttime zelfstandige zonder personeel, of een groot bedrijf draaiende houdt. We kunnen u bijstaan in alle facetten van uw boekhouding, van fiscaal tot salarisadministratie en jaarrekeningen. Ons streven is om u het volledige vertrouwen te geven dat de administratie compleet op orde is. 

De flexibele zakelijke hulp: tref een medewerker van ons administratiekantoor op locatie in en om Leiderdorp of online

Ons boekhoudkantoor begrijpt dat u als ondernemer het liefst zo min mogelijk tijd kwijt bent aan de administratieve taken die bij het ondernemen komen kijken. Wij staan voor efficiënte dienstverlening op maat, omdat u daar het meeste bij gebaat bent. Zo kunnen we u bijvoorbeeld geheel online van dienst zijn. Ook kunnen we u thuis in Leiderdorp of op het werk bezoeken. Of zelfs op de route van uw woon-werkverkeer. Zo kunnen we direct met u meekijken in uw systemen of samen uw aangifte invullen. En natuurlijk bespaart dat u tijd, moeite en geld. 

Efficiënter ondernemen dankzij maatwerk van Dool Administraties

De gepassioneerde medewerkers van ons administratiekantoor helpen al vele jaren zakelijke klanten in Leiderdorp en de rest van het land. Ons dienstenaanbod is zeer breed, maar maatwerk en efficiëntie staat bij elke klant centraal. Heeft u slechts één adviesgesprek nodig als starter? Een laatste blik nodig op uw belastingaangifte, jaarcijfers of bezwaarschrift? Of wilt u juist dat we een deel van uw administratie overnemen? We maken het ondernemen u graag gemakkelijker. Op een manier die het beste bij u past. Zo zijn sommige van onze klanten al enorm geholpen met een enkel adviesgesprek met handige tips van een fiscaal expert. Het zal u verbazen hoeveel tijd en geld u kunt besparen met onze adviezen. 

Benieuwd hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met de administratie en fiscale zaken? Kom met ons in contact en leg uw vragen voor aan ons kantoor! 

Of u nu een kleine of grote onderneming heeft: ons administratiekantoor hecht aan elke klant evenveel waarde. Onze medewerker kan naar uw kantoor in Leiderdorp of omgeving komen, of elk ander gewenst adres. Ook beschikken we over verschillende spreekruimtes in de omgeving. 

Gelijk met één van onze medewerkers afspreken, in Leiderdorp of elders in de omgeving? Dat kan uiteraard ook.  

Direct een afspraak maken?

Boekhouder nodig voor uw particuliere administratie in Leiderdorp?   

Naast een verscheidenheid aan ondernemers, helpen we ook particulieren die in Leiderdorp en omstreken wonen of werken met hun administratie. Of u moeite heeft met uw belastingaangifte, toeslagen aanvragen of een bezwaarschrift: u kunt bij ons administratiekantoor terecht. 

U bent echt niet de enige die weinig kaas heeft gegeten van fiscale aangiften. De meeste particulieren zijn van mening dat hun financiën te onoverzichtelijk zijn. En velen raken zelfs lichtelijk in paniek bij het doen van hun aangiftes. De angst om een fout te maken is reëel, en de boetes zijn niet te min. Toch ontbreekt het veel mensen aan de mogelijkheid om dit zelfstandig op orde te krijgen. Daar zijn wij gelukkig de juiste partij voor. Laat ons helpen en uw belasting- en toeslagenstress wegnemen. Hoe ingewikkeld uw administratieve taak ook lijkt, u kunt op ons vertrouwen. We kunnen dus de garantie geven dat u uw zaken op orde heeft. Maar dat niet alleen; we kunnen tevens in kaart brengen of er bepaalde regelingen of toeslagen zijn waar u recht op heeft. Zo weet u ook nog eens zeker dat u geen geld misloopt. 

Afspraak met onze boekhouder op elke locatie in en rond Leiderdorp

Onze klanten waarderen ons niet alleen om onze kwalitatieve en snelle hulp. Ook zijn onze medewerkers flexibeler dan andere administratiekantoren in Leiderdorp en omgeving. Ook na 17:00 uur én op zaterdag staan we namelijk voor u klaar. Tevens kunnen we naar uw woning of werk in Leiderdorp komen. 

Wilt u liever niet fysiek afspreken? Geen probleem! Dankzij onze software is het mogelijk om online hulp bij de boekhouding te krijgen. 

Vragen over hoe ons administratiekantoor kan helpen, online of in Leiderdorp en omgeving? Kom hier met ons in contact

U kunt ook gelijk een afspraak plannen met een van onze medewerkers in en om Leiderdorp. 

Kom met ons in contact of vraag een vrijblijvende offerte aan