administratiekantoor leidenDool Administraties: het administratiekantoor in Leiden en omgeving voor hulp bij administratie en boekhouding – zakelijk en particulier 

Heeft u een boekhouder nodig in Leiden voor uw zaak of persoonlijke boekhouding? Ons administratiekantoor helpt u graag, snel en efficiënt. Al jaren helpen we bedrijven, zelfstandigen en de gewone man met allerlei administratieve taken. De belastingaangifte doen is bijvoorbeeld voor veel mensen een vervelende en lastige klus, waarbij u geen fout wilt maken. Dit nemen we dan ook graag van u over, zodat u zeker weet dat dit op de juiste manier en op tijd gebeurt. Bovendien kunnen we inzichtelijk maken op welke toeslagen en kortingen u recht heeft, wat u geld kan besparen of zelfs opleveren. Ook kunnen we helpen met uitstel van aangifte aanvragen, of een bezwaarschrift voor u indienen. 

Hét administratiekantoor voor elk bedrijf in Leiden en omstreken

Of u nu ondernemer bent in Leiden met een groot of klein bedrijf, of als particulier gewoonweg wel wat hulp met de boekhouding kunt gebruiken: Dool Administraties staat voor u klaar. Geen administratieve klus is ons te vreemd of te groot. Zo kunnen we een klein of groot deel van de administratie van u overnemen, maar ook op elke gewenste locatie in Leiden met uw boekhouding meekijken en u van advies en handvatten voorzien. Zo kunt u in een kort tijdsbestek meer grip op uw financiën en administratie krijgen. 

Afspreken waar en wanneer u wilt: na kantoortijd en op zaterdag 

Onze medewerker kan naar uw thuis- of werkadres komen, of we kunnen afspreken in een van onze spreekkamers in Leiden of omgeving. Uw boekhouding samen via de digitale weg verzorgen is ook een optie. 

We zijn overigens niet alleen flexibel wat betreft de locatie; ook zijn wij buiten de gebruikelijke kantoortijden beschikbaar. Wilt u in de avonduren of op zaterdag met ons afspreken, dan staan we voor u klaar.

Heeft u vragen aan ons administratiekantoor, of wilt u gelijk een afspraak inplannen met een van onze onze medewerkers in Leiden? U kunt ons bereiken op info@dooladministraties.nl of stuur een bericht via de link hieronder.   

Hulp nodig bij de zakelijke boekhouding?  

 • Inrichten van de administratie
 • Advies voor ondernemers die zelf hun boekhouding willen oppakken 
 • Zakelijke belastingaangifte, zoals loonheffing, omzetbelasting en inkomstenbelasting
 • Crediteuren- en debiteurenadministratie
 • Loonadministratie
 • Jaarrekeningen
 • Mutaties invoeren
 • Kosten- en batenanalyses
 • … waar u maar hulp bij kunt gebruiken!

Boekhouder voor u als particulier

 • Particuliere belastingaangifte
 • Voorlopige aanslag en/of teruggaaf belastingen
 • Uitstel belastingaangifte 
 • Bezwaarschriften 
 • Toeslagen: zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag
 • Kindgebonden budget aanvragen
 • Persoonlijk advies voor het zelf doen van uw administratie

UW ADMINISTRATIE OPZETTEN EN VERZORGEN?

Dool Administraties neemt ondernemers en particulieren alle administratieve zaken uit handen. U profiteert standaard van onze scherpe tarieven.

Wilt u bespreken wat we voor u kunnen betekenen?

ADMINISTRATIEVE HULP IN LEIDEN VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Of u nu parttime ZZP’er bent, of een bedrijf van middelgroot of fors formaat heeft: de medewerkers van Dool Administraties helpen u graag. Ons administratiekantoor heeft meerdere ondernemingen uit de omgeving bijgestaan in de boekhouding, en we zijn dan ook op de hoogte van de lokale wet- en regelgeving. We zorgen ervoor dat uw administratie op alle fronten klopt. 

Wat voor bedrijf u ook heeft, en hoeveel er ook moet gebeuren aan de zakelijke boekhouding: ons administratiekantoor kan helpen. Ons doel: uw administratie piekfijn op orde. Zodat u tijd en focus overhoudt voor het ondernemen. Zo doen we beiden waar we het beste in zijn. Dool Administraties helpt al jaren zakelijke klanten met de boekhouding. We weten dan ook precies hoe wij efficiënt u kunnen helpen met administratie, belastingaangifte, jaarcijfers en waar u onze hulp ook maar bij kunt gebruiken. Ook zijn onze boekhouders op de hoogte van de meest recentelijke relevante ontwikkelingen op het gebied van wetgeving, al dan niet lokaal in Leiden. 

Boekhouding op maat: van advies tot volledig ontzorgd

Wij kunnen een groot deel van de boekhouding uit handen nemen, of u bijstaan bij bepaalde onderdelen. Of wellicht wilt u liefst de boekhouding zelf doen, maar kunt u wel wat tips of een controle door een expert gebruiken. Een laatste check voordat u de belastingaangifte verstuurt bijvoorbeeld, is een wens van veel ondernemers. Ook hier kunnen we u in bijstaan! 

Centraal in onze aanpak staat maatwerk en maximale dienstbaarheid. Dus of u nu een kleine of grote speler bent in Leiden: voor ons administratiekantoor zijn u en uw boekhouding belangrijk. Daarom komt onze medewerker desgewenst gewoon naar uw kantoor. En anders bent u welkom in één van de ruimten die wij flexibel gebruiken in de regio. 

Heeft u vragen over hoe wij u persoonlijk kunnen helpen met uw administratie? Kom gerust met ons in contact

Gelijk een afspraak maken met één van onze medewerkers kan ook, in Leiden of elders in de omgeving. 

Direct een afspraak maken?

Boekhouder nodig als particulier in Leiden? Wij helpen! 

We helpen niet alleen ondernemers met hun boekhouding, maar ook particulieren in Leiden. En omstreken: waar u ook werkt of woont of werkt, ons administratiekantoor staat klaar voor elke nodige hulp bij uw financiën en boekhouding. 

Belastingaangifte doen, toeslagen aanvragen en andere financieel-administratieve taken zijn voor de meeste particulieren niet bepaald een liefhebberij. Ook al lijkt de Belastingdienst het ons zo gemakkelijk mogelijk te maken, voor de meeste mensen is het alsnog een te ingewikkelde en bovendien frustrerende klus. Daarnaast lopen veel particulieren toeslagen en andere belastingvoordelen mis. Puur doordat ze niet op de hoogte zijn van bestaande regelingen waar gebruik van gemaakt kan worden. Administratie wordt dan ook door veel mensen gezien als een energieslurpende taak – waar u nog geld mee kunt mislopen ook. Het uitbesteden van administratieve lasten geeft u direct verlichting, en de zekerheid dat dit goed gebeurt. Onze boekhouders hebben een passie voor het vak, en we nemen dit werk graag en efficiënt van u over. We weten precies hoe we ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Of dit nu toeslagen zijn of belastingteruggaven. Ook kunnen we u helpen met het opstellen en indienen van bezwaarschriften, met de nodige ondersteunende documentatie. 

Onze boekhouder treffen buiten Leiden of kantoortijden? Geen probleem!

Ons administratiekantoor werkt flexibeler dan een doorsnee boekhouder; u kunt met ons afspreken buiten Leiden bijvoorbeeld. Ook kunnen we u 17:00 uur en op zaterdag van dienst zijn. We werken locatie-onafhankelijk. Daardoor kan onze medewerker u bijvoorbeeld thuis of op het werk in Leiden opzoeken. Ook kunt u een afspraak plannen op ons kantoor of in één van onze werkruimten.

Liever geheel geheel online geholpen worden? Ook dat kan. Onze digitale infrastructuur is hier op ingericht. Stuur ons gerust een bericht om de mogelijkheden te verkennen. 

Benieuwd naar onze aanpak en de kosten? Kom hier met ons in contact

U kunt ook gelijk een afspraak maken met één van onze boekhouders, in Leiden en omgeving. Waar het u maar uitkomt. 

Kom in contact of vraag gelijk een offerte aan