Hulp nodig bij uw administratie of boekhouding, zakelijk of privé? Maak een afspraak met ons administratiekantoor in en om Koudekerk aan den Rijn 

Bent u op zoek naar een geschikte boekadministratiekantoor koudekerk aan den rijnhouder of hulp bij uw administratie in Koudekerk aan den Rijn? Iemand met ruime ervaring die u in weinig tijd kan helpen met het op orde brengen van uw administratie? Dool Administraties helpt al jaren particulieren én ondernemers in Koudekerk aan den Rijn met hun boekhouding en andere klussen. Of u nu tegen een belastingaangifte opziet, niet weet hoe u een bezwaarschrift indient of uw hele administratie op de schop wilt gooien. Geen klus is ons te complex, en we nemen graag administratieve zorgen van u over. We weten namelijk als geen ander hoeveel frustratie of onzekerheid boekhouding voor u kan zijn. Daarom werken we met een persoonlijke aanpak, afgestemd op uw situatie, budget en noodzaak. 

Spreek af met ons op elke gewenste locatie in Koudekerk aan den Rijn en omstreken. Of we nu u een huisbezoek brengen om mee te kijken met uw aangifte, of uw onderneming financieel overzicht kunnen geven. In zee gaan met ons administratiekantoor zal u kopzorgen en tijd besparen, en geregeld zelfs geld. Onze medewerkers kunnen u namelijk vertellen op welke regelingen en toeslagen u recht heeft, al dan niet lokaal in Koudekerk aan den Rijn. En natuurlijk kunnen we u helpen met het aanvragen hiervan. 

Dool Administraties: voor ieder bedrijf in Koudekerk aan den Rijn

De medewerkers van Dool Administraties helpen u graag op elke gewenste locatie in Koudekerk aan den Rijn. Elke klant is voor ons even belangrijk. Hoe groot of klein uw onderneming of opdracht ook is, wij staan voor u klaar. 

We brengen samen in kaart wat er moet gebeuren, en helpen u zo efficiënt mogelijk. Zo houdt u alle tijd en focus over voor het ondernemerschap. We nemen desgewenst administratieve taken van u over, zoals jaarrekeningen en loonadministratie. En natuurlijk zijn we meer dan bedreven in fiscale aangiften. 

Een deel van onze klanten is echter al geholpen met een adviesgesprek. Kersverse ZZP’ers bijvoorbeeld; die helpen we graag op weg met slimme tips waarmee tijd en geld bespaard kan worden. In een of enkele adviesgesprekken kunnen we gezamenlijk een efficiënte administratie inrichten. Ook kunnen we u wijzen op interessante fiscale regelingen waar u nog niet van op de hoogte was. Zo kunnen we beginnende zelfstandigen de beste start geven van hun ondernemerschap. Maar ook ondernemers die al een tijd actief zijn zullen gebaat zijn bij onze persoonlijke adviezen. Het zal u verbazen hoe simpel het kan zijn om uw administratie naar een hoger niveau te tillen en daarmee geld te besparen. 

De meest flexibele boekhouder in Koudekerk aan den Rijn en omstreken

Naast maatwerk hechten we veel waarde aan flexibiliteit. We kunnen u op elke locatie in Koudekerk aan den Rijn bezoeken. We kunnen bijvoorbeeld langskomen op uw zaak en kijken mee in de administratie om te zien wat er aangepakt kan worden Of we komen bij u thuis langs. En naast ons kantoor zijn er meer mogelijkheden om af te spreken. Zo beschikt ons administratiekantoor tevens over extra spreekruimtes in de regio Koudekerk aan den Rijn.  

Wie liefst (nog) niet fysiek wil afspreken, kunnen we overigens ook helpen. Onze digitale infrastructuur is er namelijk op ingericht om u volledig online en contactloos van dienst te zijn. 

Ook beschikbaar buiten kantoortijden en op zaterdagen 

Onze flexibiliteit gaat verder dan locatie-onafhankelijk werken. U kunt namelijk ook buiten de gebruikelijke kantoortijden met ons afspreken. Dus wilt u graag ‘s avonds of op zaterdag met de boekhouding bezig, dan is dat geen probleem. 

Gelijk een afspraak plannen met ons administratiekantoor in Koudekerk aan den Rijn of online? Mail dan via info@dooladministraties.nl of stuur snel een bericht via onze contactpagina.

Zakelijke administratie: onze hulp

 • Efficiënter inrichten van uw zakelijke administratie
 • Fiscale aangiften: loonheffing, omzet- en inkomstenbelasting
 • Praktische adviezen voor ondernemers die zelf hun administratie willen oppakken
 • Loonadministratie
 • Crediteuren- en debiteurenadministratie
 • Jaarrekeningen 
 • Kosten- en batenanalyses

Hulp bij de boekhouding als particulier

 • Inkomstenbelasting
 • Zorgtoeslag en huurtoeslag
 • Voorlopige aanslag of teruggaaf
 • Uitstel van belastingaangifte aanvragen
 • Bezwaarschrift indienen 
 • Persoonlijk advies voor boekhouding 
 • Kindgebonden budget en kinderopvangtoeslag aanvragen

UW ADMINISTRATIE OPZETTEN EN VERZORGEN?

Dool Administraties neemt ondernemers en particulieren alle administratieve zaken uit handen. U profiteert standaard van onze scherpe tarieven.

Wilt u bespreken wat we voor u kunnen betekenen?

ADMINISTRATIEKANTOOR EN BOEKHOUDER IN KOUDEKERK AAN DEN RIJN: VOOR ZAKELIJK EN PARTICULIER

Bent u als ondernemer actief in de regio van Koudekerk aan den Rijn? Dool Administraties kan elk bedrijf helpen. Geen onderneming is ons te groot of te klein. Geen klus is ons te vreemd. Tevens zijn we bekend met lokale regelgeving, wat u als ondernemer voordelen kan opleveren. Ons administratiekantoor heeft namelijk jarenlange ervaring met de administratie van verschillende bedrijven in de regio van Koudekerk aan den Rijn. 

Onze toegewijde boekhouders ontlasten u graag waar we kunnen. Zo doen wij waar wij sterk in zijn, en kunt u zich weer bezighouden met uw kerntaken. Efficiënte en dienstbaarheid hebben we hoog in het vaandel staan. Daarom leveren we maatwerk, afgestemd op wat uw onderneming op dat moment nodig heeft. Of dit nu een urgente fiscale aangifte is, achterstallige salarisadministratie of het compleet inrichten van een overzichtelijke boekhouding. 

We kunnen een onderdeel van uw administratie duurzaam overnemen, of u helpen met een eenmalige klus waar u tegenop ziet. Elke ondernemer is weer op een andere manier het beste geholpen. Vandaar dat we zo veel waarde hechten aan een persoonlijke benadering. 

Wilt u weten hoe wij u het beste en efficiëntste van dienst kunnen zijn, zonder u op onnodig hoge kosten te jagen? Kom via deze link vrijblijvend in contact met ons administratiekantoor, en plan eventueel gelijk een afspraak in met een van onze boekhouders! 

Wat voor onderneming u ook heeft in Koudekerk aan den Rijn, ons boekhoudkantoor is u graag van dienst op de manier die het beste bij u past. Waar u wilt, wanneer u wilt. 

Hulp bij de boekhouding nodig voor u als particulier in Koudekerk aan den Rijn? 

Ook particulieren kunnen meestal wel boekhoudkundige hulp gebruiken. Met het doen van de belastingaangifte bijvoorbeeld: een klus die bijna iedereen boven het hoofd stijgt. Bovendien is dit een taak die een administratiekantoor een stuk sneller afgaat. Bespaar uzelf stress en tijd door onze hulp in te schakelen. Ons administratiekantoor kan voor hulp van een medewerker aan huis zorgen, op elk gewenst adres in Koudekerk aan den Rijn en omstreken. Zo hoeft u niet eens uw inloggegevens te delen met derden. We komen simpelweg bij u langs voor hulp bij uw aangifte of andere administratieve zaken. Ook met bezwaarschriften en het aanvragen van toeslagen en andere fiscale voordelen kunnen wij snel en efficiënt helpen. 

Boekhouding op locatie en buiten kantoortijden in Koudekerk aan den Rijn

Behoefte aan een huisbezoek van ons administratiekantoor in Koudekerk aan den Rijn? Dan bent u vast huiverig om hiervoor een dagdeel vrij te moeten nemen van uw kantoorbaan. Gelukkig hoeft dit niet wanneer u van onze diensten gebruik maakt. Ons administratiekantoor kan namelijk ook na kantoortijd en zelfs op zaterdagen u van dienst zijn. Overigens hoeft dit natuurlijk niet per se in uw eigen woning; we kunnen bijvoorbeeld ook naar uw werk komen. Ook elkaar buiten Koudekerk aan den Rijn treffen is geen probleem voor ons administratiekantoor. Wat u maar het beste uitkomt. 

Face to face afspreken is overigens niet eens nodig, als u dat liever niet heeft. We kunnen u namelijk zelfs online bijstaan met uw particuliere administratie. Samen de mogelijkheden van onze service verkennen? Of een inschatting krijgen van de kosten? U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen en met ons in contact komen. 

Ook kunt u via de knop hieronder met ons gelijk een afspraak plannen, bij uw woning of kantoor in Koudekerk aan den Rijn of bij ons.

Maak direct een afspraak

Kom met ons in contact of vraag een vrijblijvende offerte aan