administratiekantoor koudekerk aan den rijn Dool Administraties: hulp bij boekhouding in Hazerswoude-Dorp voor zakelijk en particulier

Hulp nodig als ondernemer of particulier in Hazerswoude-Dorp bij belastingzaken of andere administratieve klussen? Dool Administraties helpt u graag. Op ons kantoor in Hazerswoude-Dorp, bij u thuis of op het werk, online of op een locatie in de omgeving: onze medewerkers staan voor u klaar. Ook buiten kantoortijden en zelfs op zaterdag. 

U vindt een van de kantoren van ons administratiekantoor in Hazerswoude-Dorp aan de Juliana van Stolberglaan 6, maar onze medewerker kan met u afspreken op elke gewenste locatie in de omgeving. Zo kunnen we bij u thuis met uw persoonlijke administratie meekijken, en ondernemers helpen met het op orde brengen van de boekhouding. 

Dool Administraties heeft ruime ervaring met administratieve hulp aan particulieren en ondernemers in Hazerswoude-Dorp en de regio. Of dit nu een belastingaangifte is, het aanvragen van toeslagen of het indienen van een ingewikkeld bezwaarschrift. Voor veel van onze klanten is dit geen bekend terrein. Voor ons is het echter routinewerk. We weten dan ook precies hoe we u kunnen helpen met financieel overzicht en het wegnemen van administratieve zorgen.  

Administratiekantoor Dool staat u bij, binnen en buiten Hazerswoude-Dorp

Dool Administraties helpt u graag op ons kantoor of een andere locatie in Hazerswoude-Dorp. We komen bij u thuis, bezoeken uw zaak, of treffen u op een andere voor u geschikte plek. We helpen zowel ZZP’ers als grote bedrijven met het organiseren van hun boekhouding, maar ook particulieren weten ons te vinden voor begeleiding en advies. 

We komen u hierbij zo veel mogelijk tegemoet. Door op de voor u ideale locatie af te spreken bijvoorbeeld, en door maatwerk te leveren. We brengen in de eerste ontmoeting gezamenlijk in kaart waar u behoefte aan heeft en hoe wij in deze behoefte kunnen voorzien. Voor sommige ondernemers kan dit het oppakken zijn van een groot deel van de administratie, of het opstellen van de jaarverslagen. Zowel particulieren als ZZP’ers en grote bedrijven schakelen ons vaak in voor het regelen van hun fiscale zaken, zoals een laatste check op de ingevulde aangifte of hulp bij het aanvragen van toeslagen of andere regelingen. 

Het zal u kunnen verbazen hoe u als ondernemer én als particulier geld kunt besparen met onze tips. Daarom bieden we eveneens adviesgesprekken aan. Hierin kijken we mee met uw administratie en geven we concrete handvatten waarmee u direct tijd en geld kunt besparen. Ons doel is om uw zorgen over uw financiële administratie zo veel mogelijk weg te nemen. 

Spreek af waar het u uitkomt

U kunt een afspraak maken met onze medewerkers op ons administratiekantoor in Hazerswoude-Dorp, maar we komen ook graag bij u langs op andere locaties. Op uw zaak bijvoorbeeld, om direct een blik te werpen op uw huidige administratie. Ook hebben we spreekruimtes in de regio waar we in alle rust met uw boekhouding bezig kunnen.  

Ook wie geen behoefte heeft aan persoonlijk contact kan bij ons administratiekantoor terecht. We kunnen u namelijk zelfs geheel via het internet helpen met uw administratieve lasten. Zo hoeft u niet eens van uw stoel te komen om onze hulp te krijgen. 

Liever na kantoortijd of op zaterdag afspreken?

U hoeft van ons uw werkdag niet te onderbreken om met onze medewerkers af te spreken. Wij zijn namelijk ook ‘s avonds en op zaterdag voor u beschikbaar. 

Onze hulp met de boekhouding nodig in Hazerswoude-Dorp of online? U kunt op verschillende manieren met ons in contact komen. Per mail zijn we bereikbaar via info@dooladministraties.nl of stuur ons een bericht via de contactpagina. Ons kantoor in Hazerswoude-Dorp is overigens gevestigd aan de Juliana van Stolberglaan 6. 

Zo helpen we u bij de zakelijke administratie en boekhouding:

 • Efficiëntere zakelijke administratie
 • Zakelijke belastingaangifte: loonheffing, omzetbelasting en inkomstenbelasting
 • Hulp en advies voor startende ZZP’ers en grote ondernemingen
 • Crediteuren- en debiteurenadministratie
 • Salarisadministratie
 • Jaarrekeningen 
 • Kosten-batenanalyses
 • … waar uw bedrijf maar behoefte aan heeft!

Ook particulieren helpen we met:

 • Particuliere belastingaangifte doen of uitstel aanvragen 
 • Zorgtoeslag en huurtoeslag aanvragen 
 • Voorlopige aanslag of teruggaaf aanvragen 
 • Bezwaarschriften 
 • Persoonlijk boekhoudkundig advies op locatie of online  
 • Aanvragen kindgebonden budget en kinderopvangtoeslag

UW ADMINISTRATIE OPZETTEN EN VERZORGEN?

Dool Administraties neemt ondernemers en particulieren alle administratieve zaken uit handen. U profiteert standaard van onze scherpe tarieven.

Wilt u bespreken wat we voor u kunnen betekenen?

ADMINISTRATIEKANTOOR EN BOEKHOUDER IN HAZERSWOUDE-DORP VOOR BEDRIJVEN EN PARTICULIEREN

Bent u als ondernemer actief in de regio van Hazerswoude-Dorp, dan kent u ons administratiekantoor wellicht al van horen zeggen. Dool Administraties helpt al jaren vele bedrijven met hun financiële infrastructuur, fiscale zaken en andere administratieve taken. 

Zowel ZZP’ers als grote ondernemingen kunnen bij ons terecht, voor welke klus dan ook. Aangezien we gevestigd zijn in Hazerswoude-Dorp, zijn we thuis in de lokale regelgeving, we weten hoe de hazen hier lopen. En dat kan u als lokale ondernemer voordelen opleveren. 

Onze focus is het wegnemen van uw zorgen om de administratie, en deze naar een hoger niveau tillen. We kijken graag verder dan de hulpvraag waarmee u bij ons komt. Zo kan het zijn dat u recht heeft op regelingen waar u nog niet van op de hoogte bent. We helpen u zo efficiënt mogelijk en leveren maatwerk aan elke klant. 

Wilt u weten hoe we in uw geval onze hulp kunnen bieden? Kom gelijk vrijblijvend in contact met ons administratiekantoor in Hazerswoude-Dorp en plan desgewenst meteen een afspraak in met een van onze medewerkers.

Hoe wij u precies kunnen helpen, is voor elke onderneming anders. We kunnen een klein of groot deel van de administratieve taken overnemen, al dan niet tijdelijk. Of we ontlasten u met een fiscaal of administratief klusje waar u tegenop ziet. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden; we weten zeker dat we u kunnen helpen. 

Hulp bij elke administratieve klus voor particulieren 

Ons administratiekantoor helpt niet alleen zakelijke cliënten met het op orde brengen van hun boekhouding. Ook particulieren vinden financiële administratie doorgaans een lastige klus, de belastingen in het bijzonder. Daarom is ons administratiekantoor in Hazerswoude-Dorp ook particulieren graag van dienst met hulp bij uw boekhouding. Of we u nu kunnen bijstaan bij uw belastingaangifte of het aanvragen van uitstel daarvan, het regelen van toeslagen of het simpelweg in kaart brengen waar u recht op heeft. 

Onze medewerker komt wanneer u daar behoefte aan heeft op huisbezoek op elk mogelijk adres in Hazerswoude-Dorp en omstreken. Zo bespaart u reistijd, en kunnen we gemakkelijk met u meekijken op uw persoonlijke computer. Dankzij onze systemen kunnen we u overigens ook geheel online van dienst zijn. 

Boekhouder nodig buiten kantoortijden in Hazerswoude-Dorp of in de regio?

Goed om te weten: ons administratiekantoor heeft geen 9-5 mentaliteit. Voor u houdt dit in dat we u ook na 17:00 uur en op zaterdag kunnen helpen. Zo hoeft u geen vrij te nemen voor de boekhouding. En u hoeft uw deur niet eens uit. 

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, en welke kosten daar ongeveer aan verbonden zullen zijn? U kunt een geheel vrijblijvende offerte aanvragen en via de contactpagina uw vragen voorleggen aan onze medewerkers. Of plan gelijk een afspraak in op ons administratiekantoor in Hazerswoude-Dorp of op elke andere locatie naar wens.

Maak direct een afspraak met een medewerker van Dool Administraties 

Kom in contact of vraag een vrijblijvende offerte aan